O întreagă gospodărie a fost mistuită de flăcări, ieri, în comuna Țibucani, jud. Neamț. Focul a fost la un pas să se extindă la alte două gospodării învecinate.

În jurul orei 13:10, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în comuna Țibucani.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Țibucani (o autospecială de stingere și un buldoexcavator), Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și SVSU Păstrăveni (o autospecială de stingere).

La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta într-o gospodărie, la acoperișul casei și la două anexe gospodărești cu posibilitatea propagării la alte două gospodării învecinate.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp, anexele gospodărești cu suprafața de 150 mp și opt tone de fân.

Trei persoane, două femei și un bărbat, au suferit atacuri de panică. Persoanele au fost asistate de echipajul SMURD, dar au refuzat transportul la spital.

Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Intervenția a durat aproximativ 4 ore”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.