Un bărbat căutat de aproape o lună pentru comiterea mai multor furturi din firme a fost depistat vineri după-amiază pe strada Bistriţei, în Piatra Neamţ. Suspectul a fost reţinut şi condus la audieri. “În cadrul unei acțiuni organizate vineri, 22 mai 2015, de către Poliția municipiului Piatra Neamț, în jurul orei 16 pe strada Bistriţei a fost depistat un bărbat de 29 ani, căutat pentru comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale”, a declarant subinspectorul Elena Bulgărea, ofiţerul de presă al Poliţiei Neamţ.

Aron Gheorghe Răducanu este din Călăraşi, dar de câţiva ani s-a aciuat la Piatra Neamţ şi locuieşte într-unul din F-urile de la Speranţa. N-are nici un loc de muncă, dar “compensează” cu iuţeala de mână cu care sustrage bunurile lăsate firesc de functionari pe birouri. Aşa s-a întîmplat în data de 14 mai, când individual a intrat în jurul orei 11 într-unul din birourile Centrului de Cercetări Biologice “Stejaru” din Piatra Neamţ şi a furat geanta unei femei care a pierdut 2.700 de lei. Poliţiştii au stabilit că în mai puţin de o lună Aron Răducanu a comis trei fapte. În ziua de 30 aprilie, de pildă, a intrat în sediul unei societăți, unde, profitând de neatenția persoanelor, a sustras două genţi.

În baza probatoriului, suspectul a fost reţinut pentru 24 ore pe bază de ordonanţă, iar sâmbătă, 23 mai, Judecătoria Piatra Neamţ a dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.