De Paste, iluminatul ornamental din Piatra Neamt va fi acelasi ca si in anii trecuti. Primaria nu-si perminte ornamente noi, dar le va reconditiona pe cele vechi si le va da stralucire, ca in fiecare an, cu ocazia sarbatorilor pascale. Iepurasii multicolori vor impanzi orasul imediat ce municipalitatea va incheia contract cu o firma care sa se ocupe cu montarea si mai apoi demontarea, respectivelor ornamente.

Dragos Chitic – Primar Piatra Neamt

”Nu sunt ornamente noi, le refolosim pe cele care au impodobit orasul si in anii trecuti, de Paste. Iluminatul ornamental va fi aprins cu ocazia sarbatorii Floriilor, cu o saptamana inainte de Invierea Domnului, iar instalatiile vor functiona pana la Inaltare, asa cum s-a obisnuit in ultimii ani. Avem in vedere montarea iluminatului ornamental in zonele centrale ale municipiului Piatra Neamt, in special in zona Curtii Domnesti, pentru ca acolo este spatiu de promenada, dar nu vor fi uitate nici cartierele”

Si daca pentru Paste Primaria nu are fondurile necesare pentru achizitionarea de instalatii ornamentale noi, nu acelasi lucru se poate spune pentru cele ce urmeaza sa impodobeasca orasul cu ocazia Craciunului. Pana la sfarsitul acestui an, edilii de la Piatra Neamt au in vedere sa cumpere instalatii de iluminat ornamental noi, cu pret redus, dar care sa fie eficiente in ceea ce priveste imaginea municipiului, per ansamblu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.