Un bărbat de 46 de ani din Cândești, a fost arestat preventiv la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit IPJ Neamț, la data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borleși au fost sesizați, de către un bărbat de 67 de ani, din Rediu, cu privire la faptul că, are un conflict cu o altă persoană.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 23 februarie a.c., în jurul orei 18:30, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 46 de ani, din Cândești, ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului bărbatului de 67 de ani, având asupra sa o bâtă din lemn, adresând amenințări cu acte de violență, de natură a induce o stare de temere, atât bărbatului cât și soției acestuia, în vârstă de 62 de ani.

Ulterior, acesta folosindu-se de bâta din lemn, ar fi produs distrugeri verandei imobilului celor două persoane.

În continuare, în jurul orei 19:30, bărbatul de 46 de ani, ar fi pătrund fără drept în curtea unui alt imobil, aparținând unui femei de 59 de ani, adresându-i acesteia amenințări cu acte de violență, de natură a induce o stare de temere.

După ce a părăsit imobilul anterior menționat, bărbatul folosindu-se de obiectul din lemn ar fi provocat distrugeri unui număr de două autoturisme, unul aparținând femeii de 59 de ani, altul soțului acesteia, de 65 de ani.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 46 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.