O femeie a murit într-un incendiu izbucnit astăzi în jurul orei 14, în locuința acesteia din satul Frumosu, comuna Farcașa, jud. Neamț.

Potrivit localnicilor, femeia de 71 de ani (I.M.) suferea de handicap locomotor și se deplasa într-un scaun cu rotile. Deocamdata nu a fost stabilită cauza producerii incendiului, însă se presupune că din cauza neatenției pe fondul deficiențelor de deplasare, femeia ar fi scăpat jar pe jos când a făcut focul, sau a dat peste o lumânare sau o candelă, care s-a răsturnat și a aprins obiectele din casă.

La ora redactării știrii, intervenția pompierilor la fața locului era încă în desfășurare, urmând ca polițiștii să deschidă o anchetă.

Later EDIT- ISU Neamț: În această după amiază, la ora 14:09, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o locuință situată în localitatea Frumosu din comuna Farcașa.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Farcașa și Borca, Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului și SAJ Borca.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în interiorul unei camere a unei anexe gospodărești în care se afla o persoană.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din păcate, în interiorul camerei, pompierii au găsit trupul carbonizat al unei femei de aproximativ 71 de ani.

Au ars bunurile materiale din interiorul unei camere (mobilier, materiale textile și obiecte de uz casnic).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise.

I.C. (sursa foto- martor)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.