Robert Iosub, cunoscut in mass media nemteana drept jurnalistul trompeta al baronului Arsene, sustine ca stie cum se fură. Daca spusele lui se bazeaza pe experiente reale sau nu, daca are la origini fapte sau ”suspiciuni rezonabile” la care a fost martor in indelungata lui activitate ”in scop jurnalistic” pe langa liderul politic mentionat, doar el poate explica. În orice caz, Iosub spune ceva despre o bricheta de culoare rosie, adica PSD, cu care s-a trezit chiar el in buzunar, fara sa o fure. Aparent. Robert anonimosul tine sa precizeze ca a inapoiat-o (bricheta/faclia rosie), dar la un dat moment s-a trezit iar cu ea in buzunar. Adica a furat-o fara sa vrea. Obiceiuri PSD.
Încă nu este clar daca faptele s-au petrecut cand plecase din sediul PSD sau din sediul CJ. Acest aspect ramane de clarificat. In orice caz, o furase cineva și a ajuns la el în buzunar. Oricum, povestea este destul de alambicata, si daca intelegeti ceva din ea… greu de deslusit cine pe cine a furat…mai bine incercati sa aflati din textul lui Robert Adrian Iosub, cel care in ultimii ani a incasat zeci de mii de lei de la CJ Neamt, adica a plecat cu bricheta rosie a politicienilor in buzunar, vrand nevrand: ”Am aflat cum fură politicienii din România. Acum ceva timp m-am trezit în buzunar cu o brichetă roșie. Nu știam a cui e. Am cercetat, am găsit proprietarul și am înapoiat bricheta. Ieri aveam în buzunar aceeași brichetă, deci o furasem fără să vreau a doua oară. Un obicei prost de a lua bricheta de pe masă.
Exact așa fac si politicienii noștri care fură. Deja nu mai sunt conștienți de faptele lor. E un obicei de a băga în buzunar. E o normalitate să pună mâna pe parandărăt. Îl iau instinctiv și îl bagă în buzunar. Ei nu fură. Ei așa trăiesc!”, zice Robert Adrian Iosub Anonimus.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.