Un aragaz defect a fost la un pas sa declanseze explozia unei butelii la Raucesti, ieri, 10 octombrie. Din fericire, pompierii au ajuns la timp si au reusit sa scoata din casa butelia cuprinsa de flacari, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

Marţi, 10.10.2017, la ora 12:43, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o butelie de aragaz, aflată într-o locuinţă, în localitatea Răuceşti. La fața locului s-au deplasat nouă pompieri militari cu două autospeciale de stingere și un echipaj cu o ambulanță SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ şi un voluntar din cadrul SVSU Răuceşti.

În urma evenimentului au ars: cca. 2 mp tencuială decorativă, un covor şi butelia de aragaz fără să explodeze.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,sistem de gătit defect”.

Si la Vanatori Neamt a avut loc un incendiu, in aceasta dimineata, anunta ISU Neamt:

În această dimineaţă, la ora 05:34, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă în localitatea Vînători Neamţ. La fața locului s-au deplasat treisprezece pompieri militari cu trei autospeciale de stingere și un echipaj cu oambulanță SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ şi doi voluntari din cadrul SVSU Vînători Neamţ. La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga construcţie.

În urma evenimentului au ars: acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de cca. 100 mp, construit din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, tavanul construit din lemn şi paiantă pe o suprafaţă de cca. 80 mp, obiecte de mobilier, obiecte electrocasnice(aragaz, maşină de spălat, frigider, boiler, TV), haine şi alte bunuri casnice. Incendiul s-a propagat la o locuinţă învecinată unde au ars: astereala acoperişului pe o suprafaţă de cca. 50 mp, tavanul pe o suprafaţă de cca. 40 mp, obiecte de mobilier, electrocasnice şi obiecte de uz gospodăresc.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii închise”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.