O singură trecere pentru pietoni a mai rămas pe strada din fata magazinului Unic din Piatra Neamt. Cele doua treceri desfiintate astazi, erau amplasate la capetele strazii si incurcau serios traficul rutier, pentru că erau chiar langa sensurile giratorii.

Noua trecere a fost amenajata noaptea trecuta (20/21 septembrie) si este amplasata la mijocul strazii, langa statia de autobuz. Efectele s-au văzut deja in aceasta dimineata, disparand aproape complet blocajele din cele doua sensuri giratorii, cel de la Hotel Ceahlau si cel de la intersectia cu B-dul Dacia.

În aceasta dimineata, o echipă Publiserv monta jaloane (morcovi) langa trecere, pe partea cu magazinul Unic, pentru a impedica ”bizonii” să parcheze langa trecere sau chiar pe trecere si sa obtureze vizibilitatea celorlalti participanti la trafic.

Singur problema ar fi că pietonii încă traverseaza pe fostele treceri, desi accesul pe ele a fost blocat cu grilaje metalice pe care sunt si panouri inscriptionate cu ”acces interzis”. Oamenii ar putea fi indusi in eroare si pentru că marcajul nu a fost complet sters. Și unii soferi sunt indusi in eroare de urmele fostelor treceri, oprind și acordand prioritate pietonilor care intentioneaza să traverseze neregulamentar.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.