Ionel Arsene, un baron local care a folosit bani guvernamentali ca să-și alimenteze firmele de casă”, spun jurnalistii Pro TV într-un reportaj video devastator pentru Mafia PSD, despre prăbușirea podului de la Luțca și despre increngăturile de tip interlop care stau in spatele alocărilor de fonduri pentru proiecte pe infrastrucura rutiera, cu care Arsene și-a croit sloganul ”Fapte, nu vorbe.”

Arsene a fost găsit de reporterii Pro TV in Bucuresti, unde locuieste in cea mai mare parte e timpului in locuinte de lux, avand la dispozitie masina cu sofer de la CJ Neamt. Acesta nu a vrut să stea de vorbă cu jurnalistii, sub pretextul că vorbeste la telefon, gest cu totul lipsit de politețe. În acest timp, podul rebilitat de firmele Mafiei PSD zace prăbușit in albia Siretului, iar Arsene, condamnat in luna aprilie la 8,4 ani de pușcărie, a refuzat ajutorul Armatei pentru un pod provizoriu.

Reportajul anchetă al Pro TV:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Superb documentarul. Arsene vorbea exact cu ton de intelop cand a zis ca el este ocupat ca vorbeste la telefon. La Consiliu Județean toți il apară de frică, o armată de termite acolo puse sa i justifice absenta. Asta nu are program. Cum sa folosesti masina CJ ca sa faci cumpărături si plimbari personale,nu el spunea ca nu i la serviciu, dar cobora din masina CJ. Un mare praduitor al banilor ce trebuiau sa ajungă să le fie bine la oameni,un valutist cu mentalitatea de a fura si păcăli, auzi la el,facultate si master,abia poate conjuga un verb….

  2. Vedeți ce ce in Anglia un milion de oameni au stat 30 de ore la coada să își aducă respectul pentru Majestatea sa?
    Acolo Arsene nici gunoier nu ar fi, nicicum sa conducă un judet!

  3. Bine spus termitele, care au jefuit Romania.Si-au făcut stocuri de bani cu care plătesc armata de avocați care-i scoate basma curată din toate învârtelile financiare făcute.Astia nu au culoare politică,nu au mamă,nu au tată.Judetul nostru a rămas mult în urma altora.Cu spitalul s-au făcut de râs,a băgat milioane în cel de la Lețcani,podurile cad de la lucrarea proastă (Lutca) sau sunt vechi(oraș P.Neamt).Persoane slab pregătite de sus în jos,la toate nivelurile.Mai avem acum unul care era mândru nevoie că și-a văzut numele pe Biblie.Sunt de noaptea minții.Ce trăsătură generală au toți,sunt corupți până în măduva oaselor și și-au creat niste averi la care nici nu visau.Au văzut că dă bine la popor să mai picure câte un așa zis ajutor pe ici pe colo și așteaptă Intr-o letargie, noile alegeri, când vor face din nou spume la gură de la atâtea promisiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.