Politistii de la Rutiera din Piatra- Neamt, au incercat sa faca ceva ordine astazi printre cei care parcheaza pe interzis pe strada Cuejdi, cea de langa cladirea Mall Forum Center, unde pe partea dreapta a sensului de mers, oprirea este interzisa.

Un echipaj de politie rutiera si-a facut aparitia pe strada in jurul orei 12, si timp de peste o ora a stat in zona, aplicand amenzi celor care opresc pe interzis.

Printre cei prinsi pe picior gresit a fost si Mihai Dorneanu (foto), directorul APIA Neamt. Acesta a primit o amenda dupa ce a parlamentat o vreme cu politistul, cautand diverse explicatii, insa pe un ton absolut civilizat.

Politistii au fost si ei un pic surpinsi, pentru ca pe partea stanga au disparut indicatoarele cu oprirea interzisa si desi existau masini parcate, soferii nu au putut fi sanctionati.

Pe strada respectiva sunt extrem de putine locuri de parcare fata de cate ar fi nevoie, ea fiind foarte aglomerata pentru ca in mall functioneaza inclusiv Serviciul de Evidenta Populatiei. Asa ca inainte sa se dea amenzi, poate ar fi de mai nimerit sa se amenajeze niste locuri de parcare.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Eu stau on zona. Este un dezastru,eu platesc loc de parcare dar nu il am niciodata liber. Cred ca ar trebui sa se deschida piata ca sa ii mute pe toti inauntru si sa faca locuri de parcare. Sa nu se mai certe pe administratia petei si sa o tina inchisa

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.