Directorul ”justitiar” de la Locativserv- Piatra Neamt, simte ca-i scapa din mana avantajele financiare din bani publici (el incaseaza salariu de aproximativ 5.000 de lei de la Locativ si alti 1.000 de lei ca membru in Consiliul de Administratie de la Publiserv- despre biroul cat trei aprtamente, secretara si Duster nou- nout, puteti citi AICI) asa ca o ia razna pe campiile patriei si se apuca sa ameninte in stanga si dreapta si sa foloseasca in mod public, un limbaj de interlop combinat cu unul maidan. Despre aceste apucaturi, pot spune mai multe si angajatii Locativ, care aud zilnic astfel de grobianisme. Totul a inceput dupa ce consilierii locali PNL au hotarat ca la Locativserv, lucrurile trebuie puse in legalitate, pentru ca interimatul ”justitiarului” s-a cam terminat (Vezi aici!)

Faptul ca directorul (nu o sa-i mai pomenim numele, din motive de igiena acustica) care zice ca are studii superioare la ASE (asta e o alta poveste asupra careia vom reveni) scrie ca un elev mediocru, este si el de notorietate si veti avea cateva exemple in capturile de mai jos.

La profilul sau de facebook, asa cum face orice parvenit, si-a pus de doua ori functia de ”director general al Locativserv”, ca sa se vada bine, pentru ca numai el stie cate cate eforturi si alte cele a facut, ca sa ajunga acolo (daca tine neaparat, demonstram si asta, ca avem cu ce). A se retine ca el a fost numit acolo interimar, pana la organizarea unui concurs, insa nu se mai da plecat, pentru ca stie ca nu are cum sa castige niciun fel de concurs, decat poate unul de aruncat tuburi de oxigen, peste gardul statiei de salvare.

”Justitiarul cu Duster” ameninta jurnalistii care nu cad pe sapte in fata ”Înaltimii sale, directorul Locativ” si spune ca ”sa vezi cum se mai curata vreo doi ziaristi” (foto-jos). Termenul interlop, ”a curata”, noi stim ca este echivalent cu eliminarea fizica. Faptul ca el foloseste ”se mai curata”, inseamna ca nu este strain de aceste practici si ca stie mai multe, de aceea poate ca autoritatile ar trebui sa se autosesizeze cu privire la acest personaj si daca este nevoie, vom depune si noi o marturie, pentru un pic de ajutor. Totusi, ramane intrebarea: Pe cine ati pus domnilor in fruntea unei companii cu zeci de angajati, si care are pe maini destinele a zeci de mii de pietreni?

”Justitiarul” nu se sfieste nici sa jigneasca si sa li se adreseze in termeni de cocalar, oamenilor care ii platesc lui salariul:”sifoane”, ”fotografia spune totul despre tine” sau ”băi smechere… esti la bureti”: Exemple, mai jos:

El nu-si ascunde nici antipatia pentru pensionari si nu este pentru prima data cand declara public faptul ca acestia trebuie discriminati prin ingradirea dreptului la munca:

”Justitiarul de cartier” nu intelege ca functia lui este una platita din bani publici si ca el trebuie sa raspunda in fata cuiva pentru tot ce face acolo, de aceea arunca la intamplare cu vorbe gen santaj sau defaimare, spre presa care nu-i este obedienta, aratand ca se bucura de raul altor jurnalisti.

 

 

Totodata, demonstreaza clar conceptiile sale de tip interlop, atunci cand ii spune unui jurnalist ca ”nu am treaba cu tine, pentru ca nu ai scris nimic despre mine, in comparatie cu ceilalti deontologi” Adica el se crede un fel de Dumnezeu si jurnalistii trebuie sa se inchine lui, pentru ca nu i s-a pus lui pata pe ei.

Alte exemple despre slabele sale cunostinte de scriere si despre enormitatile pe care le debiteaza, cea mai relevanta fiind cand el spune ”instinctor” in loc de extinctor, ceea ce a starnit amuzamentul interlocutorilor pe care incerca sa-i puna la punct.

Bine inteles ca cineva l-a taxat in cele din urma:

Nu ne-am fi ocupat de acest sinistru personaj, daca el nu ar fi ocupat o functie publica. In firma lui de acasa poate face orice, desi si acolo poti raspunde in fata legii pentru discriminare, concediere abuziva, etc, dar in fruntea unei companii de acest calibru, sa ai asemena atitudini si limbaj, este de netolerat, iar ele pot afecta in mod sigur, chiar imaginea orasului Piatra- Neamt.

De aceea, facem un apel cat se poate de responsabil, la toti consilierii locali care vor participa la sedinta extraordinara de luni, a Consiliului Local sa lase la o parte ambitiile politice si sa gaseasca o solutie, oricare ar fi ea, ca astfel de specimene sa nu mai ajunga in astfel de functii. Nu sunt toti oamenii din anumite functii, foarte competenti sau extrem de bine instruiti, insa macar niste norme de bun simt, trebuie sa respecte.

P.S. Indiferent de rezultatul votului de luni din Consiliul Local, noi vom continua sa facem dezvaluiri despre ”justitiar” si vom arata adevarata fata a lui. Totul va fi bazat pe dovezi si marturii ale mai multor oameni care au avut sau au de a face cu el. Nu ne intimidam deloc in fata amenintarilor, de orice fel ar fi ele. Pana atunci, redam in scris un pasaj scurt dintr-o convorbire, care s-ar putea sa-i para cunoscuta ”justitiarului”: ”De ce p…. ai scris despre mine fara sa ma intrebi? E bine asa cum faci tu? Bine, daca tu crezi ca e bine… fă asa!”

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Toti imbecilii ajunsi in functii publice, se cred mari si tari,uità de unde au plecat deoarece nu au cunoscut niciodatà bunul simt elementar,cei 7 ani de acasà si doza minimà de decentà.unul cu studii superioare stie sà urce si sà coboare la nivelul fiecàruia.felicitàri pentru obiectivitate si sà nu và làsati impresionat de acesti vàtafi care confundà domemiul public cu mosiile lor.

  2. Acest individ a fost tinichigiu la Ambulanta Neamt. A fost reclamangiul sef de la Ambulanta. Freca menta si lua banii degeaba. Are dosare pierdute cu fosta manager general. Un impostor care , la fel ca multi membrii de partid, urmareste interesul propriu. Este un tip razbunator, analfabet si isteric. PSD-ul sa traiasca. Astia sunt oamenii reprezentativi pt. “forta”politica a lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.