Liviu Harbuz, coordonatorul Pro Romania Neamt, demisioneaza din Consiliul Local Piatra Neamt, dupa ce a pierdut procesul cu ANI, fiind declarat incompatibil. Anuntul a fost facut chiar de Harbuz, prin intermediul unui comunicat transmis astazi presei locale. ”Ieri, 15.12.2020, Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția Contencios și Fiscal, s-a pronunțat definitiv în dosarul nr. 5849/2/2013, după un proces de 7 ani, declarându-mă incompatibil.

Pe cale de consecință, anunț public că voi demisiona din funcția de Consilier Local al Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamț”, anunta Liviu Harbuz.

Astfel, dupa iesirea lui Harbuz din CL Piatra Neamt si dupa rezultatele dezastruoase obtinute de PMP si Pro Romania la alegerile parlamentare, este foarte posibil ca pe scena politica nemteana sa se produca o rasturnare de situatie si Alianta PNL-Pro Romania- USR- PMP, sa se destrame, ceea ce ar crea reale oportunitati pentru Arsene-PSD sa formeze majoritati PSD-PMP-Pro Romania, atat in Consiliul Judetean Neamt, cat si in CL Piatra Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.