Medicul Camelia Smicala, originar din Piatra Neamt, dar care profeseaza in Finlanda, ridica niste semne de intrebare dupa tragedia care a avut loc in ”crematoriul ATI” din Piatra Neamt. Camelia Smicala este un medic cu o vasta experienta in medicina de urgenta si a lucrat ani buni inainte sa plece din tara, chiar la UPU Piatra Neamt. Semnele ei de intrebare se nasc dupa analiza unei fotografii facute in timpul interventiei pompierilor, in care apare un pacient decedat deja, insa evacuat pe casa scarilor cu tot cu patul ATI. Camelia Smicala face niste observatii asupra unor detalii din imaginea de mai jos, care in opinia ei nu au explicatii logice si nici medicale, in contextul informatiilor oficiale lansate in spatiul public, despre tragicul eveniment.
Iata poza:
Iata opinia Cameliei Smicala:Să-mi explice specialiștii lui pește imaginea aceasta!
Cum e posibil ca mâna stângă a pacientului să fie carbonizată ,iar lenjeria și manșeta tensiometrului (mult mai inflamabilă decât pielea) să fie intacte!
Mai e și tubul de cauciuc al manșetei.Nici acela nu e ars deși era în contact direct cu pielea. În plus, pe lenjerie de văd câteva urme de arsură profundă de dimensiuni mici, ca și cum ar fi “picurat” ceva din tavan, restul lenjeriei este intactă.
Părerea mea: arc voltaic și nu incendiu. PS. lucrez de peste 25 de ani în condiții de ATI, cu aparate de resuscitare și monitoare de toate felurile, deci știu ce vorbesc. În caz de arsuri atât de grave, membrul afectat rămâne în poziția în care a fost ars”, spune medicul.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.