Actualizare stire- 27 septembrie: Vezi AICI, unde a fost gasit baiatul

Stirea initiala: Un baiat minor a disparut de peste 24 de ore. Acesta a plecat luni dimineata (25 septembrie) spre scoala iar dupa terminarea orelor de curs nu a mai fost vazut. In seara aceleiasi zile, parintii au alertat pe politisti. IPJ Neamt apeleaza la sprijinul cetatenilor pentru gasirea baiatului. Cei care pot da relatii sunt rugati sa apeleze numarul unic de urgente 112 sau numarul de telefon 166.000, ori sa anunte imediat cea mai apropiata unitate de politie.

Comunicat IPJ Neamt:

În seara zilei de 25.09.2017, dispeceratul Poliţiei Mun. Piatra Neamţ a fost sesizat despre faptul că minorul BĂRBIERU CĂTĂLIN GABRIEL, de 13 ani a plecat de acasă în dimineața aceleiași zile şi nu a mai revenit.

Au fost demarate de îndată toate activitățile de cercetare și căutare a minorului, stabilindu-se că acesta a plecat de dimineață la școală, iar după cursuri nu s-a întors la domiciliu. La momentul plecării, minorul purta pantaloni de trening negrii, bluză trening neagră, tricou alb, tenişi de culoare neagră cu o dungă albă.

Semnalmentele persoanei dispărute: păr şaten, ochi albaştri, înălţime 1,75 m, aprox. 45 kg, nu are asupra sa telefon mobil sau alte bunuri.Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea minorului.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.