În judetul in care politicienii promit de zeci ce ani bunăstare si ”siguranta unui trai mai bun”, o campioană la aruncare cu ciocanul, nu are unde să se antreneze. Recent nemțeanca din Roman, Bianca Ghelber, a obtinut medalia de aur la Campionatul European de Atletism de la Munchen, cu o aruncare de 72,72 metri. Imediat, retelele de socializare s-au umplut cu mesaje de apreciere si recunostinta din partea politicienilor cocoțați prin diverse functii. Numai că sportiva cu care decidentii politici se mandreau in urma cu cateva zile, nu are niciun loc sa se antreneze, in tot judetul Neamt. Asa că se gandeste sa se antreneze undeva pe un camp. Asta, in timp ce la CJ Neamt se va construi un nou birou pentru presedinte, de 2,5 milioane de euro. Tot CJ Neamt, va construi porti de intrare în judet, de 1,8 milioane de euro.  ”După ce s-au terminat toate lucrurile cu bine, am uitat de toate greutăţile, dar credeţi-mă că a fost foarte, foarte greu. Din toate punctele de vedere. Să vă dau un exemplu. Eu am început antrenamentele de luni, dar fac alergare.

În două săptămâni va trebui să fac aruncări, eu neavând unde să arunc. Nici aici, la Roman, nici la Bacău. Anul trecut, am făcut naveta la Bacău şi am aruncat. Mai mult de atât ce să vă zic? Eu mă gândesc să mă duc undeva pe un câmp, să fac un cerc, ca să pot să arunc, să mă antrenez. Este un proiect la Bacău, de doi ani, dar nu se mai apucă nimeni.

La Bacău, aruncam pe terenul unui om influent. S-a construit lângă un bloc şi nu mai putem arunca, că dăm cu ciocanele în acel bloc. E şi de râs, dar e şi de plâns”, a spus Bianca Ghelber”, a declarat Bianca Ghelber pentru AS.ro

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.