Nicoale Ciucă, președintele PNL, transmite un semnal  clar către Ciolacu și PSD, în contextul în care PSD-iștii ar vrea să-i determine pe liberali să-l sprijine pe Ciolacu pentru președinția României, într-un tandem contra naturii, PNL-PSD. Ciucă atrage atenția că actuala alianță de guvernare le-a promis românilor bunăstare, nu conflicte pentru funcții. ”Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate.
Îndemn guvernanții care au uitat această motivație în ultimii ani să își reamintească de angajamentul lor, să își aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români și pentru țară, în vremuri complicate.
În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi și nu pentru funcții.
Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici.
Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulți bani europeni, să îmbunătățim sistemul de sănătate, să creștem veniturile tuturor și să dezvoltăm comunitățile. Asta e promisiunea noastră și este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele și discuțiile despre funcții nu înseamnă nimic și nu le fac cu nimic viața mai bună”, transmite pe facebook, fostul premier Nicolae Ciucă.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.