Noul director al Publiserv, Gheorghe Triboi a intrat in paine supervizat de primar. Dupa experienta cu Valentin Ciobanu, fostul director al Publiserv care si-a dovedit incompetenta cu varf si indesat, Dragos Chitic pare sa se fi invatat minte si sa nu mai lase lucrurile la voia intamplarii, asa ca a mers sa vada cu ochii lui si sa-si ia notite despre ce este de facut la infrastructura rutiera din oras si cum decurg lucrarile prestate de Publiserv.

Comunicat de presa, Primaria Piatra- Neamt:

Astăzi, primarul Dragoș Chitic s-a deplasat pe teren, în zonele în care se execută sau urmează să fie realizate lucrări edilitare.

„Pentru anul în curs ne-am propus un program ambițios de reparații a străzilor și de amenajări urbane. Publiserv S.A. este piesa de bază pentru realizarea acestor lucrări și din acest motiv astăzi am mers pe teren împreună cu directorul societății pentru a puncta ceea ce trebuie rezolvat în perioada imediat următoare. Programul din acest an cuprinde lucrări de reparație a tuturor străzilor din oraș, executarea de reparații capitale pe o suprafață de 100.000 mp de străzi, asfaltarea a 6 km de străzi pietruite, refacerea marcajelor rutiere și implementarea măsurilor de fluidizare a traficului și siguranța rutieră. Am solicitat societății Publiserv o mai bună organizare pentru reparația și întreținerea locurilor de joacă. Invit pietrenii să folosească noua aplicație – Piatra Neamt City App pentru a transmite orice aspect negativ semnalat în oraș” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Până la acest moment s-au realizat lucrări de reparații capitale pe o suprafață de 38.000 mp de străzi, după cum urmează: Bulevardul 9 Mai, Bulevardul Dacia, Str. Orhei, Str. Eroilor, Str. Dărmănești, Str. Liliacului, Str. Burebista, Str. Bistriței. Au fost modernizate până acum străzile Mărțișor, Cetinei, Nucului și sunt în lucru străzile Bălțătești, Cicoarei, Dudului, Macului, Lalelelor, Spicului și Bahrin.

Ionut CORFU

 

 

1 COMENTARIU

  1. Eu cred ca noul director se poate descurca si fara inculpatul chitic!! Pai daca chitic e in toate si peste tot, de ce nu merge el director acolo si sa plece din functia de primar?! Lasa-l sa-si faca treaba pe noul director si nu va mai bagati ca musca in………..ca asa v-ati obisnuit toti politicienii sa va bagati botul peste tot!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.