Unui tanar de 17 ani din Borlesti, nu i-a placut deloc in arest la domiciliu, acesta incalcand in mod repetat conditiile impuse. A crezut ca poate pacali politistii, insa nu a fost asa si a ajuns in arest, anunta IPJ Neamt:

Arestat preventiv pentru că nu a respectat obligațiile impuse prin măsura arestului la domiciliu Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Borlești prin activitățile curente desfășurate în teren au verificat respectarea măsurii preventive impuse de instanța de judecată unui tânăr de 17 ani, din localitate.

Acesta a fost arestat la domiciliu în data de 09.06.2017 pentru săvârșirea infracțiunii de privind tentativa de distrugere prin incendiere. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul nu respectă obligațiile impuse prin această măsură, lipsind în mai multe rânduri de la domiciliu.

Prin urmare polițiștii au sesizat instanța de judecată pentru luarea unei măsuri preventive mai severe, iar la data de 01.08.2017 a fost emis mandatul de arestare preventivă. Tânărul a fost depistat ieri și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Reamintim faptul că Poliţia Română, prin structurile operative, verifică periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.