Deputata PSD de Neamț, Oana Bulai, a participat ieri la masa rotundă privind reglementarea REIT-urilor (Real Estate Investment Trusts) – „Modelarea Viitorului Investițiilor Imobiliare în România”, un eveniment de succes realizat în parteneriat cu BREC (Bucharest Real Estate Club), Bursa de Valori București și Comisiile pentru buget, finanțe și bănci din Parlamentul României.

Subiectul dezbaterilor (investițiile imobiliare) este de maximă importanță și impact pentru economia României, întrucât există un potențial enorm de dezvoltare pe acest segment, de care se arată interesați numeroși investitori străini, dar și români. La eveniment a participat și Adrian Zuckerman, fostul ambasador SUA la București, iar discursul Oanei Bulai pe tema reglementării pieței de imobiliare, a fost extrem de apreciat.

A fost o onoare să particip alături de Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, Adrian Zuckerman, fostul ambasador al Statelor Unite la București, reprezentanți de la ASF și reprezentanți ai mediului de afaceri din zona imobiliară. Mulțumesc moderatorilor Bogdan Chirieac și Elena Cristian pentru gestionarea excelentă a dezbaterii.
În cadrul intervenției mele am subliniat că Legislativul nu trebuie să fie o frână în evoluția piețelor și a investițiilor, ci trebuie să fie un motor de susținere și încurajare a investitorilor.
În timp ce la nivel public se discută despre clasamente internaționale și despre evitarea ultimelor locuri, viziunea mea despre România este aceea de a fi în topul clasamentului. România merită să aibă o ofertă investițională atractivă și trebuie să putem să o vindem investitorilor.
Am făcut parte din mediul de business și știu câtă muncă depun cei din sectorul imobiliar și al construcțiilor pentru a ajunge la performanță. Apreciez eforturile lor și sunt alături de ei în această călătorie.
Voi susține mediul de afaceri prin toate pârghiile pe care le am la dispoziție în Parlament pentru a modela viitorul investițiilor în România!”, transmite deputata PSD de Neamț, Oana Bulai.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.