Un bărbat de 63 de ani din comuna Horia, județul Neamț, a fost găsit decedat în această dimineață. Descoperirea a fost făcută de o femeie, care a alertat imediat autoritățile. La ora 12:30, cercetările la fața locului erau încă în desfășurare.

Potrivit unor prime informatii obținute pe surse de tvmneamt.ro, victima a fost găsită în curtea locuinței situată în spatele bisericii din satul Cotul Vameș. Bărbatul ar fi fost legat de mâini și bătut până la moarte. Suspect de comiterea comiterea crimei ar fi un bărbat identificat deja, vecin al victimei. Acesta ar fi o cunoștință mai veche a polițiștilor, pentru că obișnuia să sune des la 112, amenințând că se aruncă în râul Moldova, însă toate alertele se dovedeau a fi false. Deocamdată nu se cunoaște mobilul crimei, urmând ca ancheta să stabilească cu exactitate tot ce s-a întâmplat.

La data de 6 decembrie, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că a identificat un bărbat decedat, la imobilul acestuia din localitatea Horia.

A fost informat procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, fiind constituită echipă operativă formată din polițiști de investigații criminale, criminaliști și polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman și Secției de Poliție Rurală Dulcești.

În cauză cercetările sunt continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

Știre în curs de actualizare.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.