Primavara va aduce, pentru locuitorii municipiului Piatra Neamt, este adevarat, cei care detin autoturisme, parcari de resedinta curate si ”coafate”. Conducerea Parking, societatea Consiliului Local care administreaza parcarile de resedinta din Piatra Neamt, a decis sa reia programul de reamenajare si reinscriptionare a locurilor de parcare de resedinta pe masura ce chiriasii isi reinnoiesc contractele de inchiriere.

Laurentiu Dulama – Director Parking Piatra Neamt

”Totul se intampla in functie de vreme si pe masura ce chiriasii isi reinnoiesc contractele pentru locurile de parcare. In acelasi timp, daca se vor identifica locuri noi de parcare acestea vor fi reamenajate corespunzator, mai sunt si parcari care trebuie reamenajate si regandite, unele trebuie chiar reasfaltate. Sunt cateva parcari care ar putea fi amenajate in cartierele Darmanesti si Maratei insa asteptam raspunsuri de la Primarie pentru ca unele dintre terenurile respective sunt in litigiu sau sunt revendicate, iar noi trebuie sa respectam cadrul legal”

In prezent in municipiul Piatra Neamt exista aproximativ 16.000 de locuri de parcare de reedinta. Taxa pentru un loc de parcare pentru o persoana fizica este de 142 de lei pe an, inclusiv TVA, iar taxa pentru inchirierea unui loc de parcare, pentru persoanele juridice, este de 342 de lei pe an, inclusiv TVA, in conditiile in care sumele au fost micsorate cu 8 lei astfel incat, chiriasii care detin locuri de parcare, sa poata achita si impozitul anual aferent locului de parcare inchiriat de la Parking, asa cum prevede legea.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.