Patru bărbați din Bangladesh depistați în situații ilegale de polițiștii de imigrări
din Neamț

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 36 de ani, toți din Bangladesh, au fost depistați în situații ilegale de polițiștii de imigrări din Neamț, joi, 11 mai a.c., ca urmare a unei acțiuni în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Neamț. Au fost
controlate trei societăți comerciale, transmite Inspectoratul General pentru Imigrări. ”Ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză au intrat legal în România, în scop de muncă, însă la momentul depistării desfășurau activități lucrative într-un alt scop decât cel pentru care au primit avize de muncă.

Polițiștii de imigrări au luat măsura revocării dreptului de ședere prevăzut prin viză și au emis decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile.

De asemenea, la ieșirea din țară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 6 luni.

Totodată, reprezentantul societății comerciale a fost invitat la sediul structurii de imigrări, în vederea clarificării situației’‘, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.