Sindicaliștii Europol nu s-au lasat, iar bannerul cu ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Poliția Română!”, a ajuns din nou la usa IPJ Neamt, in aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 15:30.

De data asta, bannerul a fost amplasat langa gardul sediului Politiei Neamt, chiar in dreptul intrarii in institutie, pe un dispozitiv din metal, confectionat de Sindicatul Europol.

Liderul Europol Neamt, politistul Ioan Cănărău spune ca amplasarea bannerului este absolut legala. ”Vineri am trimis un mail la Primaria Piatra Neamt, prin care am cerut aprobare privind amplasarea bannerului. Intrucat in 48 de ore nu am primit un raspuns negativ, inseamna ca demersul este aprobat. Asa spune legea. Daca in 48 de ore nu se transmite un raspuns negativ, se considera ca solicitarea este aprobata”, a declarat Cănărău pentru tvmneamt.

Un banner cu acelasi mesaj, amplasat pe 6 iunie la intrarea in sediul IPJ Neamt, a fost dat jos dupa mai putin de 3 ore, dupa ce s-a pus in miscare o masinarie de tip aparat represiv. Detaliile povestii de atunci, in articolul de mai jos:

România democrată! Poveste cu polițiști și un banner pus în poarta IPJ Neamț, cu mesajul: ”Jos mafia din Poliția Română”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.