A şasea destinaţie a Conferinţei Afaceri.ro de anul acesta este oraşul Piatra Neamţ. Pe data de 22 mai, la Central Plaza Hotel începând cu ora 10.00, întreprinzătorii din Piatra Neamţ şi din împrejurimi vor primi informaţii despre surse de finanţare, turism, leadership, dezvoltare organizaţională şi personală, marketing şi bune practici. Evenimentul este organizat de Carmera de Comerţ şi Industrie Neamţ, în parteneriat cu Primăria Piatra Neamţ, Arhipelago şi APEC Iaşi.
Conferinţa Afaceri.ro are scopul de a interconecta întreprinzătorii din nordul ţării, persoane care au afaceri locale mature şi vor să deschidă noi orizonturi prin pătrunderea pe pieţele externe, având ca obiectiv final accesarea unor noi oportunităţi de colaborare şi dezvoltare a mediului de afaceri din judeţul Neamţ şi din Nordul Moldovei.
Agenda evenimentului cuprinde:
● Surse de finanţare pentru IMM-uri – paşi de urmat pentru atragerea de resurse în anul 2015;
● Marketing şi Bune practici – metode şi instrumente moderne, soluţii pentru creşterea vânzărilor;
● Lansare de carte – Totul pentru femei, Catrinel Zaharia – povestea omului din spatele afacerii;
● Leadership, Dezvoltare organizaţională şi personală – poveşti de succes, idei pentru motivare;
● Turism si promovare a traditiilor.

Agenda actualizată, lista completă a speakerilor şi informații despre aceştia, pot fi găsite pe pagina web http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-piatra-neamt-2015/.
Participarea la eveniment este gratuită, pe baza înscrierii în formularul următor https://goo.gl/ay1KhH.

Informaţii suplimentare puteţi obţine telefonic: Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ – 0233 216663 sau prin e-mail către ccint@ccint.ro sau evenimente@arhipelago.com.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.