Peste 100 de absolvenți și-au găsit serviciu la Bursa locurilor de muncă, organizată astăzi de AJOFM la Piatra Neamț, Roman și Tg. Neamț. ”Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  a organizat la nivel judetean, azi Bursa locurilor de munca pentru absolventi.

         Au participat 53 de agenti economici (26 la Piatra Neamt, 20 la Roman, 7 la Tg Neamt) care au oferit  523 locuri de munca vacante.

         Principalele ramuri de activitate in care au fost oferite locurile de munca sunt: fabricarea articolelor de imbracaminte, servicii (in meserii ca vanzator, ospatar, barman, patiser, bucatar, sofer, strungar, agent de securitate), constructii  si industrie (sudor, lacatus mecanic, tamplar, tapiter).

         Cele mai multe locuri de munca au fost oferite in municipiul Piatra Neamt 314, urmatorul fiind municipiul Roman 161, iar la Tg Neamt, 48.

         Au participat un numar de 426 persoane, 187 la Piatra Neamt si 180 la Roman si 59 la Tg Neamt.

         Ca urmare a acestei actiuni un numar de 31 de persoane au fost angajate pe loc si 93 au fost selectate in vederea incadrarii”, se arată într-un comunicat transmis de AJOFM Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.