Primaria Piatra Neamt va avea un stand propriu in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Edilii pietreni au hotarat sa prezinte la targ oferta turistica a municipiului fara a cheltui foarte multi bani. Astfel, standul Municipiului Piatra Neamt se va baza pe potentialul istoric din zona, in speta pe cultura Cucuteni. De asemenea, pentru Piatra Neamt va fi prezentata o oferta turistica pentru sezonul estival, care sa intereseze atat potentialii turisti cat si agentiile de turism.

Standul turistic al municipiului va fi prezentat de Ovidiu Slatineanu, presedintele Asociatiei Neocult, alaturi de artistul plastic Iulian Gorea, care va face demonstratii de lucru cu lutul si va realiza replici dupa unele dintre obiectele gasite in siturile arheologice de pe raza judetului. De alfel, o parte impotanta a standului de promovare al orasului la Romexpo va fi colectia de obiecte cereamice recreate de Iulian Gorea dupa modelele originale vechi de cateva mii de ani.

Piatra Neamt va avea stand propriu la cea de-a 33-a editie a Targului de Turism alaturi de standul Consiliului Judetean Neamt. Consilierii locali au alocat suma de 15.000 de lei pentru promovarea municipiului cu aceasta ocazie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.