Cunoscutul polițist nemțean, Ioan Cănărău, unul dintre cei mai prigoniți lideri de sindicat din Poliție și autor al celebrului slogan ”Jos Mafia din Poliția Română”, îi transmite ministrului Predoiu, în contextul scandalului legat de șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, că sistemul polițienesc din România este o cauză pierdută și că nu se mai poate face nimic pentru redresarea MAI, pentru că Poliția a fost acaparată și devorată de mafia politică.
Ce a spus domnul Predoiu despre Poliția Română urlu eu de câțiva ani de zile! La mine-i abatere disciplinară, cică prejudiciu de imagine adus instituției!
Ministrul Afacerilor Interne a călcat în picioare, la conferința de presă de ieri, toată Poliția Română, i-a băgat în aceeași oală și pe polițiștii răi și pe cei buni!
Ne-a spus verde-n față că a constatat fix ce au făcut politicienii în ultimii ani, inclusiv domnia sa, de mână cu slugile lor cocoțate în funcții cheie din minister și din Poliția Română, ca și cum el ar fi venit de pe altă planetă!
Ceva de genul: noi distrugem Poliția Română iar când se îngroașă gluma și mor oameni țipăm repede-n public “uitați ce-am găsit, o poliție neprofesionistă, subjugată politic, manageriată după metode mafiote“!
În concluzie, niște ordinari au distrus Poliția Română și acum țipă de după cadavrele victimelor moarte din cauza lor!
Domnul Predoiu ne-a confirmat că ani de zile am fost pe cont propriu, fără nicio apărare din partea statului!
A scos capul din biroul în care gunoiul de sub preș pute de ani de zile să ne spună că Poliția Română trebuie reformată!
Trebuia să ne spuneți și cine și-a bătut joc de ea, să va asumați o vină politică, să vă cereți scuze în numele politicienilor vinovați și să depuneți un autodenunț la parchet!
Nu mai puteți face nimic, Poliția Română a fost spânzurată în piața publică! Acum se hrănesc corbii din hoitul ei!”, este mesajul polițistului Ioan Cănărău. Varianta video AICI
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.