Pompierii nemteni s-au clasat pe primele locuri la descarcerare si prim ajutor, in Competiția Națională de Descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat – faza zonală. Ei s-au calificat astfel la faza nationala a concursului, care se va desfasura la Bucuresti, informeaza ISU Neamt:

 În urma participării la Competiția Națională de Descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat – faza zonală, în municipiul Botoșani, echipa de descarcerare și acordare a primului ajutor a ISU Neamț s-a clasat după cele două zile de concurs astfel:

  • Locul I – proba Descarcerarea din autovehicule;
  • Locul II – proba acordarea primului ajutor calificat;
  • Locul I – cea mai bună echipă de paramedici;
  • Locul II – cea mai bună echipă de servanți;
  • Adj. Andronache Eduard – cel mai bun comandant de echipaj;

Pompierii militari nemțeni şi-au demonstrat cu această ocazie cunoştinţele, abilităţile şi priceperea în stăpânirea tehnicilor şi procedurilor pentru descarcerare şi acordarea primului ajutor pentru salvarea vieţii.


La competiție au participat echipaje de la inspectoratele pentru situații de urgență din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui, iar echipa câștigătoare s-a calificat la faza națională a întrecerii.

Astfel echipa ISU Neamț va participa la faza națională a “Competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat” organizată în municipiul București.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.