O firma privata din Cluj va deschide o Clinica de Oncologie in Piatra Neamt, printr-un proiect pe fonduri europene. Reprezentantii firmei au avut ieri o intalnire pe acest subiect cu reprezentanti ai mai multor institutii din Neamt, la care au participat primarul Andrei Carabelea si cei doi subprefecti. Scopul intalnirii a fost prezentarea proiectului si stabilirea detaliilor privind pasii care trebuie urmati pentru ca proiectul sa fie implementat, transmite subprefectul Florin Zaharia. ”Ca urmare a unei inițiative a Instituției Prefectului Neamț, a avut loc o întâlnire între reprezentanții clinicii Medisprof din Cluj și reprezentanți ai autorităților din județul Neamț. Am inițiat această întâlnire, la care am participat alături de primarul Municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, consilierul local Marius Irimia și reprezentanți ai ISU Neamț, Direcției pentru Sănătate Publică, Casei de Asigurări de Sănătate și ai Agenției pentru Protecția Mediului.
Medisprof a câștigat recent un proiect finanțat prin fonduri europene, prin care urmează să deschidă o clinică de oncologie în Piatra-Neamț. La întâlnirea de astăzi, reprezentanții clinicii ne-au prezentat proiectul și am avut ocazia, alături de toate autoritățile implicate, să discutăm despre pașii următori pentru ca proiectul să-și urmeze cursul firesc.
Alături de colegul meu, Ionuț Meraru, am solicitat instituțiilor implicate ca procesele de avizare ale proiectului să se desfășoare cu celeritate, respectând termenele legale.
Ne bucură foarte mult astfel de inițiative și vom susține, întotdeauna, proiectele care contribuie la dezvoltarea economică a orașului și județului nostru. Centrul medical care se va deschide în Piatra-Neamț înseamnă și un acces mai facil la tratamente mai bune, mai aproape de casă pentru pacienții din Neamț și nu numai.
Îi asigurăm pe toți investitorii care vor veni în județul Neamț că vor găsi în noi un partener pentru ca toate proiectele, în beneficiul județului nostru, să devină realitate”, a anuntat Florin Zaharia.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.