Lovitura napraznica pentru cele mai mari si mai vechi partide din Romania (PSD si PNL) dar si pentru Biserica Ortodoxa Romana. Referendumul pentru familie a esuat lamentabil. Prezenta la urne de sub 20% arata ca increderea populatiei in cele doua partide si in BOR este la un nivel dezastruos. Anii de minciuna, manipulare, furt si dorinta acerba de imbogatire in detrimentul unei populatii tot mai sarace, mai bolnave si mai lipsite de un sistem de educatie si de sanatate decente, si-au spus cuvantul.

Romanii nu au mai raspuns indemnurilor politicienilor si preotilor care îi mint constant zi de zi si au ales sa se razbune prin boicotarea referendumului, au ales sa le dea o lovitura naucitoare celor care se cred stapanii absoluti ai Romaniei.

Referendumul nu poate fi nici macar validat. La urne s-au prezentat ceva mai mult de 3,5 milioane de romani, desi PSD se lauda cu peste 5 milioane de membri. Incredibil dar adevarat. Romania se afla acum la un moment de rascruce, extrem de delicat pentru viitorul intregii natiuni. Daca lucrurile vor merge din prost in mai prost, vinovati nu sunt decat politicienii si BOR. Oamenilor le-a ajuns cutitul la os. Conducerea PSD de la centru si conducerile organizatiilor din teritoriu, conducerea PNL si conducerea BOR trebuie sa-si prezinte urgent demisiile. Coalitia pentru Familie (un satelit BOR) trebuie sa prezinte scuze romanilor si sa dispara din viata publica. Cu totii au impins Romania pe fundul prapastiei si problemele extrem grave abia acum vor incepe.

Toti politicienii aflati acum in prima linie, inclusiv baronii locali trebuie sa inteleaga ca Romania are nevoie de un T0 si e momentul sa faca nu un pas, ci 100 de pasi inapoi, altfel, nimic nu va mai putea fi salvat si se vor face responsabili de un dezastru cu consecinte iremediabile. Mesajul milioanelor de romani care nu s-au prezentat la urne este mai mult decat clar: ”Plecati acasa!”

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Pentru mine acest comentariu negativ dar adevărat privind biserica cu Daniel în frunte PSD și alte partide, din PIATRA-NEAMT JUD. Neamț unde este unul din fiefurilePsd, și a bisericii a surprinde. Țineți tot așa adevărul va ieși la suprafață. Cu stima SERGHEI CRAIOVA.

  2. Dezamăgirea e dublată și de eforturile din ajun de referendum: vizite cu elicopterul, borș manastiresc, bașca un cucui fics în inteligenta. Inundațiile fura în iulie. Duduia vine în octombrie? Sa ce? Doamneeee!

  3. Este foarte bine de punctat faptul ca acest rezultat execrabil obtinut de alianta psd-alde se datoreaza faptului ca s-a votat doua zile si biserica s-a implicat foarte mult in aceasta campanie, cat si in ziua votului (a se vedea cazul manastirii Sihastria!!!!!!!). Guvernul ar fi trebuit sa dea un OUG sa se poata vota pana de revelion, iar sediul BEJ sa fie amplasat la manastirea Sihastria si asa ar fi fost sanse ceva mai mari!! Psd+Alde si-au luat-o in freza si veti vedea la europarlamentare un alt boicot, iar la alegerile din 2020 acestia vor avea mari surprize si pot garanta pt ca am destule argumente!

  4. Pe langa cele 42 milioane de euro, in tara s-au platit alte milioane bune catre biserici. La Neamt, inculpatul Arsene a platit marti 1,1 milioane lei. Poate invata inculpatul ca nu orice se poate cumpara cu bani. Mai ales cu banii nostri. Sa va fie rusine coalitia BOR si PSD! Sa dati banii inapoi!!! Am rugamintea, daca-l stie cineva sa-l sune pe Arsene sa-i spuna ca referendumul s-a terminat si nu a reusit decat 26%, sa nu se mai roage la manastirea Petru Voda. Rog sa nu posteze pe FB momentul in care pleaca de acolo.

  5. Uitam, va rog sa-i spuneti balenei roz ca asta-i va fi soarta si la alegerile unde i s-a promis ca va candida din partea PSD. Doar ca infrangerea prefecturesei si a gastii de penali va fi mult mai dura. Uniti, sunteti o forta a raului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.