Medicii psihiatri din Neamt ar putea lucra in Irlanda pentru un salariu brut lunar de 9.666 de euro. Este greu de crezut, dar e cat se poate de adevarat. Oferta irlandeza vine din partea retelei EURES, care a fost postata pe site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt.

Chiar daca acesti bani sunt impozabili, respectivul medic tot ramane cu o remuneratie imposibil de primit in Romania. Postul de doctor psihiatru se gaseste vacant la firma Jacaranda Development, din localitatea Navan Co. Meath, la 50 de kilometri de Dublin. Persoanele care acced la aceasta slujba trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza. De asemenea, e important de precizat ca doritorii trebuie sa se descurce bine si in scris cu limba engleza. Aplicantii trebuie sa aiba specializarea psihiatrie, bune abilitati de comunicare si ascultare, sa fie persoane empatice si capabile. Este necesara experienta in lucru de minim doi ani de zile cu copii si adolescenti care au nevoi complexe. Angajatorul cauta persoane care au o abordare holistica si sunt capabile sa puna in aplicare interventiile clinice si medicale, in functie de necesitati. Postul presupune munca intr-o echipa multidisciplinara, in cadrul unei clinici de neuropsihiatrie, unde se implementeaza programe bazate pe modelul neurocomportamental, pentru copii si tineri cu tulburari complexe.

Contractul se va semna pe o perioada nedeterminata. Candidatii trebuie sa trimita CV-ul in limba engleza (format word, fara tabele, imagini), prin email, cu mentiunea –„VR/958”, la urmatoarea adresa:ingolf@jacaranda-recruitment.co.uk. Mai multe informatii se pot obtine sunand la numarul de telefon 0247 315 915. Termenul limita de depunere a CV-urilor este data de 12 octombrie 2014.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.