In contextul crizei de personal auxiliar, Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt a reusit sa obtina aprobarea pentru scoaterea la concurs a mai multor posturi de ingrijitoare si infirmiere, pentru diferite sectii. Pana pe 3 septembrie au loc inscrieri pentru ocuparea a 3 posturi vacante de infirmier debutant la sectia Obstetrica Ginecologie, concursul fiind programat pentru data de 26 septembrie 2014. Pentru alte 3 posturi de infirmier debutant, de asta data in cadrul sectiei Cardiologie, sunt programate examene pentru ziua de 24 septembrie (proba scrisa), iar data limita a inscrierilor este 2 septembrie 2014.

Sectia Neurologie a scos la concurs doua posturi de ingrijitoare, dosarele pentru concurs putand fi depuse pana la data de 8 septembrie. Examenul scris este programat pentru 6 octombrie. Si in cadrul sectiei de Chirurgie Generala vor fi facute angajari, fiind scoase la concrus trei posturi, unul de registrator medical, unul de infirmier si unul de infirmier debutant. Proba scrisa va avea loc in data de 3 octombrie, iar interviul in termen de maximum 5 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise. Dosarele se depun pana pe 5 septembrie.

Pentru Reumatologie, SJU Neamt a reusit sa scoata la concurs doua posturi de infirmier, unul dintre acestea fiind pentru debutant. Examenul este programat pentru data de 6 octombrie, insa dosarele de inscriere trebuie depuse pana pe 8 septembrie 2014. Foarte important de mentionat este ca aspirantii la aceste posturi de infirmier trebuie sa fi urmat cursul specific organizat de OAMGMAM din Romania sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizati de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sanatatii- Directia generala resurse umane si certificate. Pe 7 octombrie sunt programate alte concursuri, pentru ocuparea unor posturi la UPU, de asta data. Pana pe 9 septembrie pot fi depuse dosarele de inscrere pentru un post de registrator medical debutant, unul de asistent medical principal, unul de registrator mdical si unul de ingrijitoare. Pe 10 octombrie va fi concurs pentru ocuparea unui post vacant de infirmier la Neonatologie, pe 13 octombrie va fi examen pentru un loc de ingrijitoare la Ambulatoriu, iar pe 14 octombrie va avea loc concurs pentru doua posturi de infirmier la Neurochirurgie.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.