Actualizare: La scurt timp dupa publicarea articolului tvmneamt.ro, Politia Neamt a trimis un comunicat cu privire la incident: ”La data de 2 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați cu către o femeie de 40 de ani, din Cordun, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat de 43 de ani, a fost lovit de către tatăl său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, între membrii unei familii din localitatea Cordun, există un conflict mai vechi generat de faptul că stânele pe care aceștia le dețin se învecinează, iar animalele acestora trec deseori de pe o proprietate pe alta.

În fapt, la data de 2 iulie a.c., un bărbat de 43 de ani, împreună cu soția sa, o femeie de 40 de ani și un minor, de 12 ani, s-au deplasat în zona stânei unui bărbat de 75 de ani pentru a recupera trei cabaline, care le aparțin și care au fost lăsate libere, ajungând astfel la locul respectiv.

La scurt timp, aceștia au fost observați de bărbatul de 75 de ani și de nepotul acestuia, un tânăr de 20 de ani care, împreună cu un bărbat de 35 de ani și o femeie de 32 de ani s-au deplasat la fața locului, unde s-ar fi lovit reciproc.

În urma loviturilor, doi bărbați de 43, respectiv 75 de ani, o femeie de 40 de ani și un minor de 12 ani, au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de încăierare, urmând ca în urma constatărilor medico-legale să se facă încadrarea juridică a faptelor”, anunta IPJ Neamt.

Stirea initala: A fost scandal monstru noaptea trecuta (2/3 iulie) in comuna Cordun din judetul Neamt. Potrivit martorilor, cel putin 7 membri ai aceleiasi familii s-au incaierat pe fondul consumului de alcool si s-au batut pana nu au mai stiut cine cui îi este adversar.

In urma ”bataliei”, 4 persoane au ajuns la spital, printre victime fiind si un copil de 12 ani. Doi barbati sunt in stare grava, unul dintre ei fiind gasit de echipajele medicale in coma. 3 dintre victime au ramas internate in spital.

Serviciul de Ambulanta Judetean Neamt a anuntat ca in jurul orei 23, de la fata locului au fost preluate 4 victime:

  • victimă sex masculin, 77 ani, diagnostic: TCC prin agresiune, comă gr. II-III; victima a fost preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman;
  • victimă sex feminin, 40 ani, diagnostic: TCF prin agresiune; victima a fost preluată de un echipaj EPA şi transportată la CPU a Sp. Municipal Roman;
  • victimă sex masculin, 12 ani, diagnostic: plagă minoră prin agresiune; victima a fost preluată de un echipaj EPA şi transportată la CPU a Sp. Municipal Roman;
  • victimă sex masculin, 42 ani, diagnostic: TCC prin agresiune; victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Municipal Roman.

Deocamdata nu sunt informatii oficiale despre ce s-a intamplat la Cordun, purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, Dimitrie Mocanu, declarand in aceasta dimineata ca la nivelul institutiei nu se cunosc inca toate detaliile, desi au trecut aproape 12 ore de la eveniment.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.