Se aunta schimbari majore la PMP Neamt in perioada urmatoare, afirma surse de la varful partidului lui Basescu. Bogdan Gavrilescu, seful organizatiei si viceprimar de Piatra Neamt, ar urma sa demisioneze din functia detinuta in organizatia nemteana a PMP. Decizia nu este inca batuta in cuie, insa este luata serios in calcul si face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare a PMP Neamt, chiar daca sub conducerea lui Gavrilescu, organizatia a obtinut un scor peste asteptari la alegerile europarlamentare, avand in vedere prezenta foarte mare la vot, la care nimeni nu s-a asteptat. Chiar in aceste zile, Gavrilescu este la Bucuresti unde in forurile superioare ale partidului se poarta discutii despre strategiile care ar putea fi adoptate in vederea cresterii PMP in optiunile electoratului pentru urmatoarele 3 runde alegeri.

Asadar, Gavrilescu nu va demisiona din cauza rezultatelor la alegeri ci va demisiona de buna voie, pentru a lasa locul unui nume cu rezonanta care ar urma sa intre in PMP Neamt si care va fi pregatit candida cu sanse mari la Primaria Piatra- Neamt, spun sursele tvmneamt.ro, care nu au dorit sa dezvaluie identitatea celui care ar putea prelua conducerea PMP Neamt, insa ni s-a confirmat ca acesta provine dintr-un alt partid politic si va face in curand pasul catre PMP.

De altfel, in PMP Neamt ar urma sa intre inca cel putin 2-3 persoane cunoscute care vin din alte partide si care vor putea aduce capital electoral la urmatoarele alegeri.

Bogdan Gavrilescu a refuzat sa comenteze informatiile noastre, insa cand a fost intrebat daca va pleca din functie, a tinut sa precizeze ca ”Rezultatele la alegeri in Neamt au fost foarte bune. A lipsit foarte putin sa ne atingem targetul propus, insa cand l-am fixat, nu am luat in calcul prezenta atat de mare la vot, deci rezultatul este mai mult decat multumitor, le sunt recunoscator celor care au avut incredere in PMP si îi asigur ca nu-i vom dezamagi.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.