Comunicat de presa, Primaria Piatra- Neamt:

După preluarea de la operatorul economic care o administra a Băii Comunale, primaria pietreana  a realizat o serie de lucrări de modernizare, reparații și igienizare și a creat un compartiment specializat pentru administrarea directă.

În data de 1 septembrie, Baia Comunală se va redeschide, având programul de funcționare: Luni :Închis pentru întreținere;

Marți –Vineri :9-21;

Sâmbătă: 9-18;

Duminică:9-16.

Baia Comunală din Piatra-Neamț este dotată cu piscină interioară, saună umedă, saună uscată și baie turcească, precum și serviciile conexe (vestiare, dușuri, toalete). În viitorul apropiat vor fi disponibile și alte servicii conexe, urmând să fie scoase la licitație spre închiriere spațiile de la etajul clădirii, pentru a fi adminstrate de operatori specializați (masaj, coafor etc.)

„Am convingerea că, așa cum s-a întâmplat și cu Ștrandul Tineretului, preluarea în gestiune directă a serviciului public Baia Comunală va duce la o mai bună administrare și implicit la oferirea unor servicii de calitate pietrenilor și turiștilor care vor vizita orașul nostru” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Tarifele pentru serviciul de Baie Comunală au fost aprobate în ședința de Consiliu Local din luna iulie și sunt următoarele:

– acces social (1h/duș-bazin), 5 lei/persoană

– acces 1h, 15 lei/persoană

– acces 3h, 30 lei/persoană

– acces abonament 1 lună (10 ședințe), 250 lei/persoană

– acces abonament 2 luni (20 ședințe), 400 lei/persoană

– acces elevi-studenți, persoane cu dizabilități, persoane cu venituri sub 1000 lei/net,

50% reducere

– acces grup organizat copii, 5 lei/persoană

– acces salină 1h, 5 lei/persoană

– închiriere halat, 10 lei/persoană

– închiriere prosop, 10 lei/persoană

– închiriere șlapi, 5 lei/persoană.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.