Duminică, 04.09.2016 la ora 04:36, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui accident rutier in localitatea Bradu, comuna Grințieș, în care un autoturism a intrat in coliziune cu un cap de pod rezultând o persoană rănită încarcerată.

     La locul intervenției s-au deplasat 8 subofițeri din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Poiana Teiului, Detaşamentul de pompieri Tărgu Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

     Forțele de intervenție au acționat pentru descarcerarea și degajarea unei persoane de sex masculin, precum și pentru asigurarea măsurilor PSI. Persoana descarcerată, în vârstă de 40 ani, a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată către CPU Bicaz.

Tot duminică, 04.09.2016 la ora 22:31, Dispeceratul ISU -Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism marca Skoda Octavia în municipiul Piatra Neamț, B-dul Decebal. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofițeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Ionut CORFU

sursa ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.