Cu ocazia Paștelui- Învierea Domnului, copiii din Piatra Neamt vor avea parte de un program cultural-educativ de sorginte păgână, intitulat ”Surprizele iepurașului”.

Este vorba despre manifestari organizate de Primaria Piatra Neamt, pentru care vor fi alocati 15.000 de lei prin Capitolul ”Cultura, recreere și religie”. Religia iepurașului probabil, din moment ce nu se pomeneste nimic despre Isus Cristos, răstignire sau Înviere, iar iepurasul este considerat un simbol păgân al Pastelui.

Astfel, 3600 de lei se vor cheltui pentru inchirierea unei instalatii de sonorizare, 11.000 de lei pe 2 ore de spectacol si divertisment (în documente nu se precizeaza cine va presta) si 400 de lei vor ajunge sub forma de recompense la copiii câstigatori ai unui concurs cu origini americane, de găsit ouă ascunse.

Proiectul este supus aprobarii consilierilor locali, intr-o sedinta extraordinara care va avea loc joi, 15 aprilie.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Daaar mvaaaaai, in sfarsti ceva cool și la Chitara Neamț, aceasta manifestare de tip american(sa trăiți!), mai exact “egg roll-ul de la White House”, la noi o sa fie “caută ouăle lui Carabelea”.
    Tinand cont ca, nu cred ca o sa fie chemați doar copii bugetarilor, ci inclusiv toți copii din Piatra Neamț, atunci sa vezi frumusețe de tip “egg hunt-(vânătoare, capturare de oua), deci avem toate șansele sa privim la un adevărat spectacol, cei din Văleni sau Ciritei sau alte cartiere unde briceagul se poarta(pentru ascuțit creioane), de la varsta de 8 ani, împotriva celor din centru sau de ce nu, a copiilor de bugetari …
    Alooo, politia locala, receptie?
    Sooooooo, “let the hunger games begin!!!” – Cei mai buni sa castige!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.