Un tânăr din Tarcău, angajat al unei firme de exploatări forestiere, a fost grav rănit ieri, într-un accident de muncă. ”La data de 16 mai a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe un drum forestier, din localitatea Tarcău, se află o persoană inconștientă.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, un tânăr de 23 de ani, din Tarcău, angajat al unei firme care desfășura activități de exploatare forestieră, în comuna Tarcău, ar fi alunecat de pe un podeț improvizat, de la o înălțime de aproximativ un metru, fiind transportat la spital.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă, vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului, sub supravegherea unității de parchet competente”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

16.05.2023, ora 14:37, Tarcău, pacient sex masculin, 21 ani, diagnostic: TCC acut
frontal cu PC; pacientul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ”, a anunțat SAJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.