Actualizare- 4 ianuarie: Vezi articolul! Video cu accidentul de la Săvinești. Mașina de poliție avea girofarurile în funcțiune. Șoferul după care au întors polițiștii, era drogat

Actualizare- Vezi Aici! IPJ Neamț: Autospeciala  avea semnalele acustice și luminoase pornite

Știrea inițială: Doi polițiști rutieri au fost răniți în această seară, într-un accident rutier produs în jurul orei 18:30, pe drumul national din comuna Săvinești județul Neamț, în locul numit „la spălătorie”.

Cei doi polițiști se aflau în timpul serviciului și patrulau cu un Volkswagen Polo inscripționat și echipat cu aparat radar, pe direcția Piatra-Neamț- Bacău.

La un moment dat, polițiștii au întors mașina, intrând în coliziune cu un autoturism BMW, condus de un tânăr de 21 de ani, din Podoleni, care circula din sens opus, mașina de poliție, fiind lovită în plin în partea lateral dreapta.

Tânărul care conducea BMW-ul, spune că mașina de poliție a întors brusc în fața sa, pentru a opri o mașină înregistrată cu viteză peste limita legală. Acesta mai susține că semnalele luminoase au fost puse în funcțiune după ce s-a început manevra de întoarcere, fiind luat prin surprindere.

Cei doi polițiști au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean Neamț. Revenim.

Ionuț CORFU

 

DISTRIBUIȚI

14 COMENTARII

  1. I UK doar o cutie galbena camera si toti merg regulamentar, pana cand folosim oamenii in loc de cateva cutii galbene, sunt fara valoare oamenii la noi si multi? Sa stea la pinda? Agentii

  2. Acești agenți șpagari de la poliția rutieră trebuiau să se asigure și să de-a prioritate la colțul betoanelor de separare a sensurilor de mers, nu știu dacă ei știu că noi care îi platim pe ei trebuie să respecte traficul de circulație și nu să îl pună în pericol pe parteneri de trafic, au încălcat legea și trebuie să plătească, de unde stiiauca șoferul e drogat dacă ei erau în mers, a ….bineînțeles cineva ia informat, bine , dar nu omori oameni pe drum, și acuma mă întreb. Bai spagarilor când nu o sa mai stați la pândă și să va intre în cap că nu sunteți mai presus de lege, rușine să vă fie și afara cu voi din poliție împreună cu jrgosul Bode

  3. Da, incompetenta crasa a agentilor de la Rutiera, care s-au crezut James Bond. Ca niste profesionisti ce ar fi trebuit sa fie, ar fi trebuit sa se asigure ca fac manevra in deplina siguranta si nu sa taie doua linii continue, in cativa metri, in calea celui care circula corect pe contrasens. Din nefericire, dupa cum e Justitia pe la noi, probabil ca tot cel care circula corect, va fi gasit vinovat, ca sa nu plateasca Politia Romana despagubirile create de agentii incompetenti. Omului acela nevinovat i-ar trebui un avocat bun, ca sa aiba castig de cauza in Instanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.