Deși suntem în pragul campaniei electorale, motiv pentru care aleșii locali plătiți din bani publici ar trebui măcar să mimeze un strop de responsabilitate, consilierii locali PSD Piatra Neamț sfidează un oraș întreg. Aceștia au tras chiulul din nou, în grup, de la ședința de Consiliu Local, convocată în această dimineață de primarul Carabelea, pe ordinea de zi, fiind proiecte de interes pentru comunitatea locală, căreia în 2020, PSD-iștii îi promiteau marea cu sarea în schimbul votului.

De altfel, cam tot mandatul (2020-2024) consilierilor locali PSD a fost sub semnul chiulului, al sabotajului, al dezinteresului față de nevoile comunității, aceștia fiind mânați în luptă strict de interese personale sau de grup, ori de obediență în fața șefilor.  ”Așa au decis consilierii PSD, la comanda șefilor de partid, să răspundă la convocarea ședinței de consiliu local de astăzi. Și nu e prima dată, după cum bine ați văzut și zilele trecute. Acest obicei de a nu-și respecta angajamentul și jurământul depus după ce au fost votați, așa au decis ei să vă respecte. Nu vă bazați pe respectul consilierilor PSD! Oare mâine vor face la fel?” a spus primarul Andrei Carabelea într-o intervenție video pe facebook, din sala de ședințe, în fața scaunelor goale ale consilierilor PSD.

Pentru mâine, 1 martie, este convocată o altă ședință de CL, în care se va dezbate și demiterea viceprimarului Lehăduș, trecut recent în barca PSD. Dacă PSD-iștii trag chiulul și mâine, ar fi a treia ședință consecutiv de la care aceștia lipsesc (fizic) pentru a-și proteja propriile interese. Desigur, în campania pentru alegerile locale, chiulangiii PSD vor cere votul pietrenilor, promițându-le verzi și uscate despre cum ar trebui administrat orașul pe care acum îl sabotează.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.