In perioada 17 – 19 octombrie se va desfasura, la Sala Polivalenta din Piatra-Neamt, prima editie a evenimentului “Tanarul din Petrodava”, avand ca tema: „Timpul vietii noastre, dar al Lui Dumnezeu si inceput al vietii vesnice”. Evenimentul este organizat de Asociatia Tinerilor Ortodocsi (ATOR), filiala Piatra-Neamt si Protopopiatul Piatra-Neamt, cu binecuvantarea si sub patronajul I.P.S. Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei si cu sprijinul Primariei Piatra-Neamt si al Consiliului Local.
La intalnire vor participa 400 de tineri, liceeni si studenti, din toata Moldova, dar si din afara granitelor Mitropoliei noastre.
Una din conditiile de inscriere la eveniment este participarea tinerilor la toate activitatile mentionate in program. Sambata seara, tinerii vor participa la o parada, purtand steagurile filialelor sau ale parohiilor. Manifestarile vor fi onorate de participarea, la Sfanta Liturghie din ziua de duminica, a I.P.S. Teofan, tinerii fiind rugati sa poarte costume nationale traditionale.
Persoanele care doresc sa participe la eveniment sunt rugate sa confirme prezenta pana pe data de 5 octombrie, la numarul de telefon 0745.229.934.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.