Daca Ionel Arsene mai avea vreo urma de speranta ca ar putea încropi o majoritate in CJ Neamt alaturi de Pro Romania si eventual de PMP, aceasta îi este spulberata de Liviu Harbuz, care a anuntat astazi intr-un comunicat de presa, ca Pro Romania își doreste in CJ Neamt o alianta care sa stopeze ”modul despotic de conducere, baronizarea, tendințele național-conservatoare ale liderilor falsei stângi”. Harbuz da un semnal si mai clar de apropiere de PNL, afirmand ca ”nemțenii își doresc viziune, bunăstare și respect”, ultimele doua cuvinte, fiind sloganul de campanie al PNL.

Prin urmare, desi PSD a castigat presedintia CJ Neamt plus 13 posturi de consilier judetean, fără majoritate in forul legislativ judetean, Arsene va fi pe post de obiect de decor, pentru ca fara voturile majoritatii, nu va mai putea lua nicio decizie.

Comunicat de presa, Pro Romania Neamt: Peste 16.000 de nemțeni au ales PRO România ca fiind echipa pe care să o crediteze cu încrederea lor de a-i reprezenta în Consiliul Județean. Avem un primar PRO și nu este nicio surpriză că este o doamnă. Felicitări Alexandra Raclariu și multă inspirație pentru Crăcăoani!

Proiectele noastre au convins nemțenii să ne acorde 65 de mandate de consilieri locali în Piatra Neamț, Roman, Bicaz, Roznov, dar și în multe dintre comune. PRO România a primit dreptul de a participa la guvernarea județeană și locală. Și o va face alături de echipa tânără, reformistă, pe care a prezentat-o în campanie. 

PRO România este promisiunea unei social democrații moderne, europene, într-o Românie în care sub guvernările falsei stângi am pierdut aceste repere.

Discursul antieuropean, modul despotic de conducere, baronizarea, tendințele național-conservatoare ale liderilor falsei stângi ne obligă ca la Neamț să ne dorim o alianță prin care să stopăm toate aceste lucruri.

Nemțenii așteaptă reforme, nemțenii așteaptă modernizare, nemțenii își doresc viziune, bunăstare și respect.

Și exact acestea vor fi reperele pe care le vom căuta în negocierile pe care le începem pentru a forma majorități prin care să scoatem Neamțul din sărăcie și să-l aducem alături de județele performante ale României”, se arata in comunicatul semnat, Liviu Harbuz- Coordonator PRO România Neamț.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. rrromanii inca n-au priceput ca daca votezi Pro Romania, PNL, USR, votezi ca ardelenii sa gestioneze bugetul Romaniei; miliardele de euroi se vor duce in Ardeal, sa faca Boc metrou la Cluj

  2. Da .am inteles ! Nu veti face nimic pt.judetul asta.o veti tine intr-o cearta continuua si noi cetățenii si judetul vom avea se suferit.doar interesul voatru conteaza si atat.in loc sa va unitintoti sa faceti sa arate de milioane judetul.voi nu stiti cum sa puneti bețe in roate. vin alegerile parlamentare nu veti lua nici 1%.jalnici sunteti toti parlamentarii.

  3. Sa mori de ras si alta nimic…..visam sa-l izolam pe Arsene uitand cat de penibili suntem noi cei care emitem astfel de judecati. Bine stimabililor dar nu ca ganditi ca la nivel national partidul Ponta Pro Romania are frumosul scor de 1% iar Pontache plange pe la usile PSD-istilor pentru alianta la Parlamentare. Cine credeti ca o sa-l bage in seama pe alde Harbuz care zice si spune pana face spume…………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.