Judecatorii nu au fost deloc miloși cu tinerii care au talharit luni un taximetrist, sub amenintarea cu cutitul. Cei doi au fost arestati preventiv. ”La data de 24 septembrie a.c., față de cei doi tineri, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Aceștia au fost reintroduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au reținut pentru 24 de ore doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii  de tâlhărie calificată.

Investigațiile au relevat faptul că, la data de 22 septembrie a.c., un tânăr de 21 de ani, din Roman, șofer la o societate de taxi, a preluat la comandă doi pasageri din comuna Trifești pentru a-i transporta în oraș. Pe drum, unul dintre cei doi i-ar fi solicitat conducătorului auto să oprească iar la scurt timp, când a revenit la autoturism, cu un obiect ascuțit-tăietor în mână l-ar fi amenințat pe acesta, cerându-i banii și deposedându-l de portofelul în care avea suma de 930 lei și actele personale. Profitând de neatenția celor doi, șoferul a reușit să-l dezarmeze de acel obiect ascuțit-tăietor, moment în care aceștia au fugit în vegetația de porumb de pe marginea drumului.

În urma documentării activității infracționale, aceștia au fost reținuți de polițiști  pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț”, informeaza IPJ Neamt.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.