Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt a adunat cateva sute de oferte de lucru pentru aceasta perioada. Cea mai generoasa vine din sanatate, mai precis de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, care in aceste zile ofera zeci de slujbe pentru asistenti si infirmiere.
Cum era de asteptat, Bursa locurilor de munca pentru absolventi, care se va desfasura in ultima vineri a acestei luni, va aduce in fata somerilor o infuzie de noi posturi, din diferite domenii de activitate. Totusi, mai exista si o „pata” care umbreste aceste vesti bune, respectiv lipsa de ocupatii pentru persoanele cu studii superioare, constant vitregite, pe listele intocmite de AJOFM Neamt. In prezent, din cele 430 de slujbe vacante, 182 le revin somerilor pietreni, 176 romascanilor, iar restul tirgnemtenilor.

In orasul de sub poalele muntelui Pietricica, oferta cuprinde 14 locuri de munca pentru asistenti, si 15 pentru infirmieri. Tot in domeniul sanitar, mai sunt oferite 3 locuri pentru registratori medicali. Si ingrijitorii de spatii verzi au 10 joburi vacante. De munca este si pentru operatorii de vanzari prin telefon, care isi pot gasi 15 posturi. Pentru sudori, angajatorii pietreni dispun de 12 slujbe. Momentan, lucratorii comerciali sunt la mare cautare pe piata muncii. Lor le sunt atribuite nu mai putin de 8 ocupatii. O usa deschisa este si pentru ingrijitorilorii care doresc sa lucreze in unitati de ocrotire sanitara. In cazul acestora, vorbim de 5 posturi libere. Nici casierii n-au fost lasati de izbeliste. Sunt libere 6 posturi.

Totusi, somerii nemteni care au terminat o facultate au la dispozitie cateva posturi, de inginer mecanic, manager achizitii si inginer topograf.
In rest, tot la Piatra Neamt mai sunt vacante urmatoarele ocupatii: agent comercial, agent de vanzari, brutar, bucatar, cofetar, confectioner tamplarie din aluminiu si mase plastice, controlor poarta, inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, maistru mecanic, operator la prelucrarea maselor plastice, reprezentant comercial si tehnician mecanic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.