Judetul Neamt nu a fost ocolit de tragedii nici in weekend-ul trecut. Vineri, 14 septembrie, in jurul orei 11, o femeie de 50 de ani a murit la Sagna dupa ce a fost lovita de tren. Ea locuia intr-o zona ceva mai izolata si in ziua tragediei fusese la o vecina la care putea sa ajunga doar daca traversa calea ferata. Dupa incheierea vizitei, la intoarcerea spre casa, a fost lovita de un tren in timp ce traversa calea ferata. Totul s-a petrecut sub ochii vecinei victimei care nu-si poate explica faptul ca femeia nu a vazut si nici nu a auzit trenul care se apropia.

Si la Botesti, comuna Girov, un barbat de 49 de ani si-a gasit sfarsitul in aceeasi zi. El consumase bauturi alcoolice pana seara tarziu la un bar din zona, iar cand s-a indreptat spre casa, a cazut de pe o punte intr-un parau, in apa caruia s-a inecat. El a fost gasit de un localnic a doua zi dimineata. O ambulanta SAJ s-a deplasat la fata locului, insa era deja prea tarziu pentru ca barbatul sa mai fie salvat.

O alta tragedie s-a produs în noaptea de vineri spre sambata (14/15 septembrie) la Patricheni, comuna Pîncești unde un bebelus de sex masculin in varsta de doar 5 luni a fost gasit decedat de catre parinti. Un echipaj SAJ ajuns la fata locului nu a mai putut decat sa constate decesul micutului. Cauza mortii urmeaza sa fie stabilita dupa efectuarea necropsiei.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.