O casă cu etaj, din comuna Tarcău, jud. Neamț, s-a făcut scrum noaptea trecută, după ce a fost incendiată intenționat. Cel care a pus focul, este chiar proprietarul casei, un bărbat de 70 de ani, cunoscut ca suferind de afecțiuni psihice. Acesta a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Neamț. Intervenția pompierilor a durat toată noaptea, până la ora 7 a acestei dimineți.

La ora 22:16, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Straja din comuna Tarcău.

La locul indicat au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul SVSU Tarcău, SVSU Bicaz, Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și SAJ.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o casă P+M. Persoanele care se aflau în casă s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: construcția cu o suprafață de aproximativ 300 mp și bunurile din interiorul și exteriorul acesteia (tâmplărie, mobilier, documente electrocasnice, materiale textile, etc) o tonă de lemne lemne de foc și 15 tone plante furajere depozitate lângă casă.
Un bărbat în vârstă de 70 de ani ce a necesitat îngrijiri medicale a fost transportat la spital de echipajul SAJ”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.