Consilierii locali din Piatra Neamt se vor intruni luni in sedinta extraordinara pentru a aproba predarea spatiului in care functionat vechea Piata Mare catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice , prin Compania Nationala de Investitii ”CNI” S.A.”.  Acesta este un pas necesar in vederea aprobarii platilor si a demararii licitatiei pentru constructia noii piete. Primarul Dragos Chitic a declarat ca se va deplasa la Bucuresti impreuna cu fostul viceprimar Aurelia Simionica pentru a afla daca noau constructie va fi finantata de Guvern.

Primarul Chitic considera ca s-au cerut prea multe documente in aceasta situatie si spera ca dupa sedinta de luni sa se incheie si acest capitol.

Chiar daca banii au fost promisi de Guvern, Primarul municipiului are si un plan B. Daca nu va mai primi banii, acesta este hotarat sa gaseasca fonduri pentru a construi cel putin hala de fructe si legume a noii Piete, mai ales ca mai multe firme de constructii si-au aratat disponibilitatea de a se ocupa de lucrari cu plata esalonata.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.