USR-istii au luat-o pe urmele PSD-istilor. Exact ca oamenii lui Dragnea care făceau autostrazi pe hartie si inaltau elogii pentru proiecte care nu au mai fost puse in practica niciodata, deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai, aduce si el omagii ministrului Transporturilor, Catalin Drulă (Bulai pare sa fi dezvoltat o adevarata pasiune pentru respectivul ministru USR, pasiune politica, desigur), pentru un proiect privind Autostrada spre Bucuresti, cu care toate guvernele de pana acum i-au pacalit pe moldoveni, la fel ca si cu Autostrada Unirii.
Dacă tot au ajuns la guvernare, a venit asadar si randul USR-istilor sa puncteze la capitolul imagine, vanzand blana ursului din padure. Bulai prezinta niste desene facute intr-un program informatic, drept ”premiera absoluta in Romania” si îi multumeste din inima iubitului ministru Drulă, probabil pentru calitatea imaginilor, care ce-i drept este una destul de bună. ”Premieră absolută în România: Autostrada A7 care leagă Moldova de București va avea staţii de încărcare pentru maşini electrice și perdea forestieră. Așa arată transportul normal în secolul XXI! Mulțumim ministrului Cătălin Drulă și echipei de profesioniști de la Ministerul Transporturilor!”, scrie Bulai facebook.
Asadar, moldovenii se pot mandri cu un nou proiect pentru o autostrada, pe langa Autostrada Unirii. Si nu este unul oarecare, ci e un proiect care prevede si statii pentru incarcarea masinilor electrice (foto). Trebuie sa recunoastem ca nimeni nu a mai avut ideea asta pana acum.
Comantariile la postarea lui Bulai, sunt savuroase si demonstreaza ca românii nu pot fi dusi la nesfarsit cu presul:
Tudor Buzdugan cand PXX se va intampla asta!? atunci sa postezi pe FB…de desene Animate suntem plictisiti mai PXXXX
Vasile Nica Pre multe verde!!!
Mircea Kivu De precizat că e vorba de stații de încărcare desenate, pe o autostradă imaginară.
Dorin Dobrincu Vedeți că s-a amânat pentru a șasea oară atribuirea contractului de proiectare a lucrărilor pentru tronsonul Ungheni – Iași – Tg Neamț, din Autostrada A8. A cui o fi responsabilitatea?
Petronela Grapina D-l Bulai ,dacă ați posta mai multe fapte și mai putine vorbe de/pe hârtie …la final de mandat unii dintre noi va vom redistribui toate postările astea pline de mândrie despre ce veți face …cred ca doar postările vor rămâne
Ionel Sandu Vrem poze de la fața locului cu macarale și basculante nu desene animate!
Daniel Diaconu Cate utilaje sunt in teren? Niciunul? Asta înseamnă desene scumpe și demagogie ieftina, exact că pe vremea psd ului.
Elisabeta Debreczeni Bine spus”va avea”întrebarea este “când”! Să ne lăudăm când va fi funcțională,povești și desene pe hartă am văzut destule,dacă se realizau aveam vreo 10mii de Km!
Marius Cioltea Bă băieți, postarea asta cam seamănă cu macheta aia de spital la care îi făcea Tudorache reclamă și cu autostrada lui Dan Șova care,de fapt nu era,dar,el ministru fiind, deja stabilea taxa ce trebuie plătită pentru a circula pe ea!
Eugenia Catalina Cand va fi gata va fi direct demodata pt ca standardele secolului XXII vor fi cu totul altele. Oricum sunteti simpatic cum ii multumiti min trans pt niste desene!!! Fii mea e mai talentata la desen!
Dorian Popovici Facem pregătiri pentru 1 aprilie?
Dorian Popovici Facem pregătiri pentru 1 aprilie?
Marius Maroşan Pentru ce multumiti? Pentru planuri pe hartie? De la vrut la facut e cale asa de lunga, ohoooo. Nu va imbatati cu apa rece.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.