Cel mai tare cover realizat de copiii de la scoala de canto “Roxy’s Musical Team”, a fost lansat pe You Tube zilele acestea. Facut dupa celebra piesa “Stand by me” (de la Ben E. King), cover-ul este unul destul de dificil din punct de vedere tehnic, intrucat aproape fiecare vers este interpretat de cate un copil diferit, insa pastrandu-se aceeasi tonalitate a piesei. Videoclipul a fost realizat tot in Piatra Neamt, pe malul Lacului Bâtca Doamnei, putand fi totodata si un element de promovare turistica.

Scoala de canto “Roxy’s Musical Team” din Piatra Neamt este condusa de profesor Roxana Mereuță si indruma pasii spre muzica, cu dedicare si profesionalism, copiilor, adolescentilor si chiar adultilor, care fac din muzica un hobby si nu numai. Elevii scolii au participat de-a lungul timpului, la numeroase emisiuni TV, concursuri si festivaluri nationale si internationale, obtinand premii importante. Printre acestea se numara Vocea Romaniei, Vocea Romaniei Junior, Next Star, Magicin5, Festivalul International Marul de Aur Chisinau, etc.

Elevii “Roxy’s Musical Team” nu si-au abandonat pasiunea nici macar cat au stat in izolare, pe timpul starii de urgenta. Acestia au realizat tot un cover, dupa piesa celor de la Queen, “We will rock you”, fiecare inregistrandu-se in locuinta proprie, imaginile fiind apoi transpuse intr-un clip video de exceptie. Inregistrarile audio au fost realizate de compozitorul vasluian Marcel Iorga, iar clipurile sunt realizate de videograful pietrean, Andrei Ceobanu, totul din resurse proprii ale Scolii de canto.

In ciuda vremurilor pe care le traim, acesti copii talentati vin cu placere la orele de canto, isi dedica timpul liber muzicii, iar rezultatul muncii lor se reflecta in rezultatele obtinute pana acum si proiectele lansate pe internet. Va invit sa-i urmariti cu interes pe acesti copii si sa intelegem cu totii ca muzica si arta, in general, au un loc special si ca ar trebui sustinute si promovate mult mai intens!“, spune profesoara Roxana Mereuță, coordonatoarea Scolii de canto “Roxy’s Musical Team”.

Mai jos, un alt cover realizat de copii de la “Roxy’s Musical Team” in anul 2016, dupa piesa ”We are the world”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumos . Copii cu talent, peisaje frumoase, voci de aur !
    Am dat si pe YouTube like .
    Trebuie distribuit masiv să ajungă cunoscuți de cat mai multă lume pe; internet .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.