Indivizi ajunsi patroni cu afaceri prospere pe baza de cumetrii, nepotisme culori politice, etc, ajung sa se creada buricul pamantului dintr-o crasa lipsa de educatie. Sunt peste tot in jurul nostru, incalca reguli de circulatie, injura subordonati, te si scuipa sau te palmuiesc daca e nevoie.

Ei au bani, relatii, pile si proptele politice pe baza de cotizatii pe la diversi lideri de aceeasi conditie intelectuala ca si ei.

Pentru Mihai Haivas, un patron de firma de constructii din Roman, un jurnalist nu face nici doua parale si isi permite sa-l injure pe un operator de la un post local de televiziune din Roman, ca la usa cortului, in timp ce acesta filma niste lucrari pe un drum public, executate de firma celui cu porniri huliganice. ”Da-te-n p… mea de aici! Filmezi o p… Iesi de aici!”, i se adreseaza Mihai Haivas, jurnalistului. Mai mult, un muncitor ii arata operatorului fundul, sub privirile ingaduitoare ale patronului. (Mai multe detalii AICI)

Stim, e greu cu educatia la varste inaintate, dar la ora asta ar fi trebuit ca politistii sa se fi autosesizat, si pe baza imaginilor publicate ieri de inroman.ro, individul din imagini sa fi fost deja amendat, ca sa stie pentru data viitoare, ca pe domeniul public se poate filma si fotografia in voia cea buna, fara sa se ceara aprobare de la ”Dumnezei” ca el.

tvmneamt.ro condamna cu fermitate astfel de iesiri de cea mai joasa speta si facem un apel public la politisti sa se autosesizeze asupra celor intamplate!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Din cite știu , acest personaj de ” legenda ” are aceste apucături de ” samsar ” încă de pe vremea cind “lingea clanța ” pentru lucrări pe moșia baronului romascan Leoreanu . Om de mare “caracter” , Haivas ( spun surse bine informate ) l-a turnat la DNA pe fostul primar al Bacăului – Romeo Stavarache in vestitul Dosar ” Miorița ” ( a dat spaga pentru reabilitarea unei străzi si după ce a ” papat ” banii, l-a denunțat pe primar ) . Aventurile sale nu se opresc aici .. Gurile rele spun ca Haivas a făcut si desfăcut multe ” jocuri romascane ” si se aude ca tocmai este beneficiarul unei pedepse penale de 2 ani cu suspendare . Dacă este asa , as recomanda reporterilor TVM care au efectuat filmarea in cauza PE DOMENIUL PUBLIC ( !!! ) care – din cite știu nu este ( încă ) proprietatea lui Haivas sa -i facă acestuia o plingere penală in regim de urgentă …. Astfel poate scapa județul acesta de asemenea” haidamaci ” cu ifose de baroni si care ” încălziți ” de furia lovelelor se vor putea răcori la Beciul Dombesc ! Cit despre expresiile folosite.. ele dovedesc ca Haivas se va adapta fără probleme limbajului de ” celula ” acesta avind veleități evidente de deținut model !

  2. ,,Dă-Ne Doamne libere, să’n’cingem grătarele. .”..Este un nou cântec a lui Văru’Săndel!Deci…asta-i România….!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.